شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۷
مسئولان نظام جان خود را برای اعتلای پرچم کشور، کف دست گرفته‌اند

حوزه/ امام جمعه قمصر با تأکید بر لزوم حفظ اعتماد عمومی به خادمان نظام، تصریح کرد: مسئولان کشور با ایستادگی در برابر تهدیدات امنیتی و خطر همیشگی ترور، جان خود را برای سربلندی پرچم جمهوری اسلامی در طبق اخلاص نهاده‌اند.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری حوزه از کاشان حجت الاسلام محمد حسین کتابچی شامگاه جمعه ۲۶ تیرماه ۱۴۰۵ در مراسم بزرگداشت مقام والای رهبر شهید قائد امت حضرت آیت الله العظمی امام سید علی حسینی خامنه ای(ره) و بیعت با حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه ای که همزمان با یکصدو سی‌نهمین شب تجمعات مردمی با مرثیه سرایی ذاکرین اهل بیت (ع) با حضور اقشار مختلف مردم در آستان مقدس امامزاده پیرداوود قمصر برگزار شد. اظهار داشت: آرامش حاکم برکشورمان در تمام دوران را مدیون امام راحل و رهبر شهید قائد امت می دانیم.

امام جمعه قمصر با اشاره به ویژگی های خاص امام شهیدمان در۳۷ سال رهبری ایشان برای امت اسلام اظهار داشت: ملت ایران آرامش امام شهید را در دوران سخت و طوفان های سختی که کشورمان را فرا می گرفت با جان و دل ،گوشت ، پوست و دل و ذهنشان لمس کردند .

حجت الاسلام کتابچی به جریاناتی که برای از بین بردن نظام و پایین کشیدن پرچم های جمهوری اسلامی ایران و عزا توسط دشمنان رقم خورده بود اشاره کرد و ابراز داشت : نابودی داعش در منطقه و خنثی شدن توطئه های دشمنان در تمام دوران را مدیون امام شهیدمان هستیم.

امام جمعه قمصربا اشاره به جنایات امریکا در جنگ اول، دوم و سوم تحمیلی اظهار داشت :کسانی که دم از حقوق بشر می زنند وقتی که ۱۶۸ کودک بیگناه در مدرسه میناب را به همراه معلمانشان به شهادت رساندند در مقابل این جنایت ضد بشری سکوت کردند .

حجت الاسلام کتابچی با انتقاد از کسانی که دم از صلح شرفتمندانه با ترامپ قمار باز می زنند گفت: بعد از تشییع چند ده میلیونی پیکر امام شهیددر ایران و عراق و برافراشته شدن پرچم های سرخ انتقام امام شهید باعث تاسف است که عده ای باز دم از صلح شرافتمندانه می زنند .

امام جمعه قمصر با بیان اینکه امام قائد شهید این باور را به ما منتقل کرد که خدا همراه ما می باشد افزود: امام قائد شهید این باور را به تک تک مردم منتقل کرد که با مقاومت وایستادگی در برابر دشمن در کنار ملت ایران است و پیروز میدان هستند .

حجت الاسلام کتابچی با بیان اینکه باور داریم اگر یاری خداوند باشدقطعا پیروزیم گفت: درشرایط فعلی امام شهیدمان به ما آموخت که با حفظ اتحادوحدت و همبستگی در هرشرایطی درکشور باعث پیروزی و غلبه بر دشمن می شود .

امام جمعه قمصر با بیان اینکه به تک تک مسئولین نظام اعتماد داریم و آنها را متهم به خیانت نمی کنم گفت: یقین داریم تمام مسئولان نظام جانشان رابرای اعتلای پرچم برافراشته کف دست گرفته اند چرا که هرلحظه ممکن است ترور شوند .

حجت الاسلام کتابچی با بیان اینکه ملت ایران سرسوزنی شک در پیروزی کشور نداشته باشند ابراز داشت :علیرغم اینکه تحلیل ها را زیرنظر داریم یقین داریم که دعای امام شهیدمان پشت سر این ملت است .

امام جمعه قمصر با بیان اینکه مردم نگران سرو صداهای رسانه ای نباشند چراکه پیروز میدانندگفت:دشمنان در فضای مجازی و بعضی از گرو ها می خواهند امید ، اعتماد از مسئولان و وحدت و یکپارچگی را از ما بگیرند تا احساس ضعف دروجودمان بیاید به دنبال این هستند که خیابان ها را خالی کنیم در حالی که پیروز قطعی این جنگ ملت بزرگ ایران است.

وی با بیان اینکه امریکایی ها بسیاری از تجهیزات نظامی را وارد کشورهای عربی کردندگفت: حملات نیرو های مسلح کشورمان امکان حمله سنگین دشمن به کشورمان دارند می گیرند

انتهای پیام./

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha